Liga 1

DINAMO // Mircea Rednic, veste importantă pentru fanii lui Dinamo: „Negocierile cu Ionuț Negoiță sunt în curs”

Ionuț Negoiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 February 2019

DINAMO // Planul lui Mircea Rednic de a investi la Dinamo alături de un investitor străin prinde din ce în ce mai mult contur. „Puriul” a dezvăluit azi că a purtat o primă rundă de negocieri cu Ionuț Negoiță și că urmează să aibă loc o nouă serie de tratative. 

Acum o săptămână m-am întâlnit cu Ionuț Negoiță. Avansează discuțiile. Trebuie să mă mai văd și cu domnul Badea și cu doamna ministru (n.r - Carmen Dan).  Mă implic. Negocierile cu Ionuț Negoița sunt în curs. Am vrut să știu clar ceea ce el își dorește. 

S-au discutat multe lucruri și a rămas că mai discutăm peste două săptămâni! Am discutat toate variantele. El își dorește să rămână acționar, asta este un lucru foarte bun pentru că a investit într-un moment greu. Avem nevoie de un om ca el în continuare”, a spus Mircea Rednic, într-o intervenție avută la Radio Dinamo 1948. 

  • CONTEXT: În ultimele luni, în interiorul clubului Dinamo au avut loc discuții legate de o posibilă investiție străină. Cel care a declanșat aceste discuții este chiar Mircea Rednic. 
  • „Rednic susține că are oameni dispuși să bage bani în Dinamo. Se laudă cu numele lui Pini Zahavi și Fali Ramadani (n.red. - doi agenți de jucători extrem de controversați). Problema este că impresarii au mai nou probleme cu justiția în Belgia, nu le arde lor de Dinamo”, susținea în decembrie o sursă apropiată clubului.

Vezi și: Mircea Rednic anunță o schimbare uriașă la Dinamo: „Am făcut o strategie și am hotărât asta”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.