Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Mihai Teja pierde două puncte URIAȘE în fața lui Dan Alexa! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

+20 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.

FCSB a deschis relativ rapid scorul, în minutul 16, după o acțiune personală superbă a lui Dennis Man. Atacantul în vârstă de 20 de ani a șutat puternic de la marginea careului de 16 metri, la colțul lung, în plasa laterală.

Echipa lui Teja a lăsat din mână frâiele partidei și s-a văzut egalată în minutul 30. Mediop a profitat de o eroare în lanț a defensivei, avându-l drept za principală pe Bălgrădean. Portarul a degajat greșit, apoi a scăpat pe sub braț șutul.

Finalul reprizei a fost dominat de naivități pe faza de construcție a ambelor combatante, soldate, pe stoparea contraatacurilor, cu nu mai puțin de 5 cartonașe galbene.

Schimbări rapide ale lui Teja

Mihai Teja a făcut rapid schimbările. Florentin Matei, Olimpiu Moruțan și Harlem Gnohere nu au schimbat fața jocului.

FCSB a mai avut o singură șansă mare de gol, prin același Man, în minutul 50. Calancea a intervenit din postură de 1 la 1. Bucureștenii au încercat să construiască pe final, dar au fost hăituiți permanent de contrele lui Souda din flancul stâng.

FCSB acumulează 41 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul CFR Cluj, care are și un meci mai puțin disputat, diseară, contra lui Hermannstadt.

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

Dunărea Călărași - FCSB 1-1Au marcat: Mediop '30 / Man '16

AICI partida TEXT

Vezi VIDEO de la meci

 

Gabi Balint a analizat primele 45 de minute ale înfruntării de la Călărași: „Alexa a pregătit meciul foarte bine tactic. Dunărea s-a apărat avansat. De asta a apărut și gafa de la gol.

Nu e nicio rușine ca portar să dai și mingea lungă, mai ales pe un asemenea teren. Te-ai încăpățânat să faci posesia, apoi a apărut acest gol. Foarte puțină mișcare în atac, și de la Coman și de la Tănase”.

UPDATE 13:35

Stadionul „Ion Comșa” se umple! Cozile la intrări sunt interminabile, iar vremea și gazonul girează pentru un spectacol reușit. 

echipele de start

Dunărea: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia, Mendy - Honciu, Bourceanu, Ammari - Mediop, Souda
Rezerve: Popa - Sârgi, Henderson, Simion, V. Munteanu, A. Munteanu, A. Omrani
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruțan, I. Hora, Fl. Matei, Al. Stan, Fl. Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Ion Comșa, Călărași
Arbitru: Haţegan Ovidiu // Asistenți: Şovre Octavian, Sebastian Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.