Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Ce prostii mai spune Gigi Becali :) » Cum îl ridică greșit în slăvi pe Dennis Man și îl critică degeaba pe Coman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 February 2019

FCSB joacă azi în primul meci oficial al sezonului, cu Dunărea Călărași, de la ora 14:00.

Înainte de meci, Gigi Becali l-a ridicat în slăvi pe Dennis Man, cu o comparaţie care conţine date greşite despre Tudor Băluţă, după care a spus despre Florinel Coman că "nu nu a progresat deloc", deşi şi cota, şi cifrele lui sunt peste cele de la Viitorul.

  • Dunărea Călărași și FCSB joacă de la ora 14:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Vânzările lui Alex Mitriţă şi Tudor Băluţă l-au determinat pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, să apeleze la câteva comparaţii în privinţa jucătorilor pe care îi are în lotul actual.

"Dacă Băluţă a fost dat pe 3 milioane, atunci e clar că Man va face peste 30 de milioane. Păi, Băluţă, pe care am vrut să-l cumpăr şi eu, avea o cotă de 200.000 de euro pe transfermarkt, în timp ce Man are 3,5. Deci, înmulţiţi suma obţinută pe Băluţă cu 10 şi vedem cât face Man"  Becali la Pro X

De fapt, Tudor Băluţă era evaluat pe site-ul respectiv la 1,3 milioane de euro, de peste 6 ori mai mult decât a anunţat Becali.

Dacă despre Man crede că va încasa bani mulţi pe el, Becali şi-a schimbat discursul când a ajuns la Florinel Coman, pe care a plătit aproape 3 milioane de euro pentru a-l lua de la Viitorul.

"Eu am spus și de Coman că-l vând pe bani mulți, dar nu mai cred în el. Nu crește. El trebuia să crească. Uitați-vă la Man că el crește mereu. L-am luat pe Coman la 19 ani și acum are 21 de ani. De-aia n-am curaj să spun despre el, deși e mai talentat decât Man. Dar aici intervine munca", a spus Becali.

cum greșește becali

Şi în privinţa lui Coman, afirmaţiile lui Becali sunt eronate.

Cota actuală a lui Coman e de 1,9 milioane de euro, cu aproape 30% mai mult decât avea când a plecat de la Viitorul. Şi cifrele lui sunt mai bune acum: într-un an şi jumătate la FCSB, în Liga 1, are 10 goluri în 41 de meciuri, în timp ce în ultimul an şi jumătate sub comanda lui Hagi, Coman a marcat doar 6 goluri în 33 de jocuri. 

Citește și:

Rusescu, reactivat după 5 luni! Mihai Teja trimite pe teren jucătorul căruia nimeni nu îi mai dădea vreo șansă + cum arată echipa contra lui Alexa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.