Liga 1

LIGA 1: VIITORUL - CS U CRAIOVA // Gică Hagi a numit cea mai puternică rivală din Liga 1: „Arată extraordinar de bine! E cel mai complet club”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 February 2019

Liga 1. Gică Hagi îi face un compliment fabulos adversarei din prima etapă pe 2019, CS U Craiova: "Are antrenor de clasă, are suporteri, are stadion, are patron care asigură buget, e cea mai organizată echipă".

  • Viitorul - CS U Craiova se joacă duminică, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Viitorul - Craiova e cel mai atractiv meci al rundei ce deschide anul în Liga 1. Se va juca la Ovidiu, între două formații care au fost protagonistele unor transferuri răsunătoare în această săptămână: Tudor Băluţă la Brighton şi Alex Mitriţă la New York City, iar suma cumulată depăşeşte 10 milioane de euro!

Gică Hagi a folosit cuvinte mari atunci când a vorbit despre adversara de mâine.

"Craiova e foarte puternică şi cu Mitriţă, şi fără el. De fapt, această echipă arată extraordinar de bine. Din punctul meu de vedere, Craiova e cel mai complet club din România" Hagi la TV Telekom Sport

Antrenorul Viitorului, Gică Hagi, a adus şi argumente:

"Au un antrenor de mare calitate, care a demonstrat că ştie să producă o muncă foarte bună, care a ridicat nivelul, plus că are experienţă internaţională. Apoi, au un stadion de 5 stele, au suporteri fantastici. Au un patron care ştie ce face, care asigură un buget. Repet, mi se pare că în acest moment e clubul cel mai bine organizat de la noi din ţară". 

Comparație Viitorul - CS U Craiova:

"Ianis Hagi a avut ofertă concretă, scrisă, din Statele Unite ale Americii. A venit şi mi-a spus că nu e interesat, că nu vrea să meargă acolo. Punct, s-a închis discuţia. La mine, fotbalistul e primul care trebuie să decidă atunci când există o propunere de transfer"Gheorghe Hagi

Clasament Liga 1 și program Liga 1: vezi aici în timp real etapa!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.