Tenis

Aryna Sabalenka: „Dacă visez să joc cu Serena Williams? Sincer, nu!” » Cine e starul atipic al noii generații de jucătoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) este jucătoarea aflată pe buzele tuturor tinerelor adversare din circuitul WTA. Bielorusa Aryna Sabalenka (20 de ani, 10 WTA) face însă notă discordantă.

  • Campioană deja la Shenzhen în 2019, bielorusa Aryna Sabalenka joacă astăzi în semifinale la Sankt Petersburg, contra olandezei Kiki Bertens (8 WTA). 

„Am început să urmăresc jucătorii de top, la cerința antrenorului meu. Am realizat că a fost un sfat excelent, am furat multe lucruri pentru jocul meu.
Mi-a câștigat încrederea, iar asta m-a ajutat enorm în saltul pe care l-am făcut în clasament.

Nu mi-a ținut niciun discurs motivațional, nu sunt genul de persoană care să fie impresionată de astfel de lucruri. Mă automotivez. Am nevoie de îmbunătățiri din punct de vedere tactic. Fiecare meci îmi scoate la iveală noi caracteristici.

Nu îmi pasă cine e de partea cealaltă a fileului. Sarcina mea e clară: să dau totul pentru victorie. Dacă visez să joc împotriva Serenei Williams? Sincer, nu”, a declarat Sabalenka conform sport.ru.

Vezi și: 

Simona Halep a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Petra Kvitova! Ce au discutat jucătoarele care se luptă pentru locul 2 WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.