Liga 1

LIGA 1: DINAMO - POLI IAȘI // Dorin Rotariu și Steliano Filip înapoi la Dinamo?! Ce spune Mircea Rednic: „Mai lipsește o piesă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre transferurile făcute de echipa roș-albă și anunță că ar fi de acord ca Dorin Rotariu, mijlocașul lateral de 23 de ani, să revină la „câini”. Totuși, antrenorul nu ia în calcul revenirea fundașului stânga Steliano Filip, 24 de ani.

  • Dinamo - Poli Iași se joacă luni, de la ora 20:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Mai lipsește o piesă. Mai vreau un fundaș central. Dar mai aștept. Ar putea fi Puljici, dar rămâne de văzut. Fundașul central va fi ultimul transfer pe care-l voi face. 

Bine, dacă Dorin Rotariu vrea să vină și să joace, nu aș spune nu. De Steliano Filip îmi pare rău. Dacă se vorbea de el mai devreme, îl luam în calcul pentru că îl cunosc foarte bine. Acum e târziu”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

 „Jucătorii care au venit, au venit cu entuziasm, cu ambiție. O să le luăm o profesoară de limba română, ca să meargă totul mai repede”Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Dan Nistor pune degetul pe rană: „Dinamo e mai puternică, dar e greu să ajungem în play-off” » Avertisment pentru rivale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.