Liga 1

DINAMO - POLI IAȘI // Ce numere și-au ales jucătorii lui Dinamo pentru noul sezon: Jaadi vrea să fie ”Sabău”, Thanasis ”Dumitrache”

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

Înaintea meciului cu Poli Iași, de luni, jucătorii lui Dinamo și-au ales numerele pe care le vor purta pe tricouri în acest sezon. 

Belgianul Rada Jaadi și-a ales numărul 8 pe tricou, în timp ce masivul atacant elen Thanasis Papazoglou a primit numărul lui preferat, 9, ambele de legendă la gruparea din Ștefan cel Mare.

Dinamo va forța de luni seară miracolul, obținerea unui loc de play-off, cu o nouă echipă, formată și modelată de Rednic.

Fotbaliștii și-au ales numerele cu care se vor prezenta în fața fanilor în Ștefan cel Mare, contra Iașiului, iar dintre cei nou-sosiți câțiva vor purta cifre ce sunt de legendă la clubul care are 7 decenii de existență.

Cum Naser Aliji și-a ales 7, Reda Jaadi, mijlocaș central ofensiv, extremă stânga, va avea 8, precum Mulțescu, Sabău, Gerstenmajer sau Florentin Petre.

Ultimul sosit, grecul Thanasis Papazoglou a primit 9. Ivan Pesici nu se știe dacă va mai continua la Dinamo, iar dacă o va mai face va avea 39. Elenul are numărul său preferat, de atacant de careu, cel purtat de clasicii Dumitrache, Cămătaru sau Răducioiu ori de Clau-gol și "Săgeata" Marius Niculae, în epoca modernă.

Alexander Christovao va avea 42, N'Diaye 93, Ioan Filip 4, Jordan Mustoe 28, iar portarul Sean McDermott 55

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.