Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // UPDATE VIDEO + FOTO Ambulanța pe teren, scandal între Alexa și Hațegan și lovitură de pedeapsă neacordată! Toate s-au întâmplat într-o fază

+18 Foto
FOTO: Alin Grigore

Articol de Alin Grigore  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Alin Dobrosavlevici, fundașul gazdelor, s-a ciocnit cu Cristi Bălgrădean în careul FCSB, pe finalul meciului, și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

update 18:00

Dobrosavlevici se află la spital, dar e în afara oricărui pericol. Doctorii i-au efecutat toate analizele, iar starea lui este una bună. Fundașul călărășenilor are o inflamație în zona rinichilor, dar va fi externat în cursul acestei seri.

UPDATE 16:50

Dobrosavlevici a fost transportat la spital, unde a efectuat o ecografie. În urma primelor analize a rezultat o traumă renală.

Medicul Dunării Călărași și asistentul de pe Ambulanța, cel care trebuia să îl transporte pe fundaș la spital, au avut un schimb dur de replici.

Omul din staff-ul formației de Liga 1 a reclamat că nu au sosit mai repede pe teren. Oamenii de pe Ambulanță s-au scuzat, explicând că nu aveau permisiunea nimănui.

Penalty pentru Dunărea

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a afirmat că intervenția lui Bălgrădean asupra lui Dobrosavlevici a fost una incorectă și că Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri. 

„Portarul are un singur privilegiu, acela de a juca mingea cu mână. Nu poate lovi adversarul”, a opinat Crăciunescu. 

Alexa, eliminat

Dan Alexa a fost eliminat în finalul partidei, pentru proteste vehemente. Arbitrul înfruntării a lăsat jocul să meargă după presupusul fault al lui Bălgrădean, FCSB fiind la un pas să marcheze prin Gnohere. 

Alexa a avut o ieșire nervoasă, aruncând cu o sticlă de pământ. 

Vezi și: 

Nicolae Dică, reacție după primul meci al lui Teja la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.