Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Dan Alexa a găsit punctul slab al celor de la FCSB: „Acolo suferă mult”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 februarie 2019

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Dan Alexa a găsit punctul slab al formației lui Mihai Teja. 

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

„E un punct important pentru noi, aveam nevoie de moral pentru meciurile următoare. Am mai folosit sistemul cu 3 fundași centrali în meciul cu Viitorul de acasă. Ne-a ieșit. 

Știam că Man și Coman intră mult în interior, caută spații. Găseau soluții chiar dacă eram închiși. Urmează un meci cu Chiajna, mai imporant decât acesta. Este o rivală la evitarea retrogradării.

FCSB suferă mult la nivelul fundașilor centrali. Controlează jocul, caută să domine. Are și jucători pentru a face asta. Ne ne-a surprins. Am suferit foarte mult în debutul reprizei secunde, când FCSB ne-a dominat clar.

Am făcut egal contra unei echipe cu buget de cel puțin 4 ori mai mare. Suntem o echipă nouă în elita fotbalului”, a declarat Alexa la TV Telekom Sport.

„Am trăit meciul intens. Îmi pare rău pentru ieșirea din final, i-am spus-o și lui Hațegan. Am avut penalty clar la Dobrosavlevici. A fost o lovitură violentă. Pe lângă faptul că am avut penalty, am pierdut și un jucător important. Nu am nicio scuză. Îmi cer scuze public. Nu e normal să am ieșirea astea”Dan Alexa

„Nu mă pot dezice de trecutul meu dinamovist. Iubesc enorm și Giuleștiul, mă întorc mereu cu drag acolo. Dacă mă înjură, înseamnă că sunt o persoană importantă”Dan Alexa

Vezi și: 

Gigi Becali și-a DISTRUS TOATĂ echipa: „Vând tot! Cum să iau titlul cu ăla adus din Italia, cu căpitanul de Planici? Gata!” + Încă 3 fotbaliști făcuți PRAF

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.