Handbal

Gyor a spulberat-o pe CSM București, dar a fost aproape de o înfrângere incredibilă azi » Cum arată situația din grupa CSM-ului

Crina Pintea, în stânga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 February 2019

FERENCVAROS - GYOR 32-32 // Gyor, echipa Crinei Pintea, poate cea mai periculoasă adeversară a CSM-ului din Liga Campionilor, a fost aproape azi de o înfrângere complet neașteptată pe terenul lui Ferencvaros, marea ei rivală din Ungaria. Gyor a egalat la una dintre ultimele faze ale meciului, câștigând un punct după remiza spectaculoasă cu Ferencvaros, 32-32.

Favorite certe înaintea startului meciului, jucătoarele de la Gyor au fost luate prin surprindere în deplasarea cu Ferencvaros, care a condus încă de la pauză cu 16-15.

Gyor a fost condusă în permanență și în repriza secundă, la un moment dat chiar la patru goluri, 16-20, dar a revenit spre final și a salvat un punct.

1 gola înscris Crina Pintea în meciul de azi

Tot azi, CSM București a învins-o fără probleme pe Krim Ljubljana, 32-26, iar româncele vor încheia etapa pe locul 3 în grupă, ca urmare a rezultatului din ultimul meci al zilei: Kristiansand a învins-o clar pe Thuringer, 31-24, și a devansat-o pe CSM de pe locul 2. 

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Campioana României respiră! CSM a zdrobit-o pe Krim și a spălat umilința din meciul cu Gyor! Cum arată clasamentul grupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.