Altele

VIDEO Mircea Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Marian Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 February 2019

Mircea Badea, 44 de ani, continuă să fie ținta ironiilor în spațiul online după KO-ul devastator încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, într-un meci demonstrativ de kick-boxing.

Cunoscutul polițist Marian Godină l-a ironizat pe Badea prin intermediul unei postări apărute pe pagina sa de Facebook. „Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp”, a scris Godină, postarea sa strângând aproape 20.000 de like-uri. 

Un user care a comentat la o postare pe Facebook a strâns peste 3.700 de like-uri la o glumă indecentă cu Carmen Brumă, soția lui Mircea Badea:

În plus, pe internet a început să se viralizeze cu repeziciune și o fotografie cu o hârtie de  „o bucată”, bancnotă reprezentată printr-o imagine cu Mircea Badea. 

CONTEXT: Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a fost protagonistul unor imagini incredibile sâmbătă după-amiaza. Badea a fost făcut knock-out într-un meci demonstrativ de kick-boxing de către Teodor „Tedi” Emi și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni.

În startul meciului, Mircea Badea a primit o lovitură dură, care l-a făcut KO, având nevoie de intervenția promptă a medicilor. După câteva zeci de secunde, prezentatorul TV și-a revenit.

Vezi și: Top 5 glume pe Facebook după bătaia încasată de Mircea Badea: „Ai făcut statul paralel cu podeaua”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.