Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // FOTO Inedit: ce ghete a purtat Dan Alexa la meciul cu FCSB » Cum a reacționat antrenorul

Dan Alexa // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, a uimit pe toată lumea în timpul meciului cu FCSB, terminat la egalitate, 1-1.

Dan Alexa a fost îmbrăcat în costum și helancă neagră, plus o pereche bocanci șic. Ce a atras atenția au fost șireturile roș-albastre! După meci, antrenorul a spus că nu a remarcat culorile șireturilor.

„Sincer îți spun că nu m-am gândit la culorile lor, acum observ că se potrivesc cu cele ale adversarilor. N-a fost chestie de superstiție. Șansa ține cu cei care muncesc bine, nu ține de șireturi sau pantofi”, a declarat Dan Alexa.

Dan Alexa, înjurat de steliști

Aproximativ 100 de suporteri ai FCSB au venit de la București la Călărași. În momentul în care au intrat pe stadion, în minutul 5 al meciului, aceștia au început să-l înjure pe Dan Alexa și să scandeze împotriva rivalilor de la Dinamo. "Nu te vrem! Ai fost «câine» și «ț***n», te-ai pus capră la cioban" au fost scandările rasiste ale fanilor.

"Dacă va câștiga Steaua vreun campionat până când vin eu antrenor acolo? Bună întrebare. Dinamo sigur nu va câștiga până atunci"
Dan Alexa, antrenor Dunărea

 

Citește și:

NOTE GSP S-au făcut de râs! Adrian Stoian și alte 4 vedete au jucat jenant la Călărași: a „plouat” cu note de 3 și 4 în echipa FCSB-ului + cât a primit Mihai Teja

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.