Liga 1

Cornel Dinu îl distruge pe Becali după egalul de la Călărași: „Ce pretenții să ai când proprietarul vindea brânză, iar acum e specialist în fotbal?”

Cornel Dinu și Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Cornel Dinu a vorbit despre egalul de ieri dintre Dunărea Călărași și FCSB, scor 1-1, și a spus că principalul vinovat e Gigi Becali, iar pe Mihai Teja îl apără.

„Devine dramatic să constatăm ce se joacă la noi. Legat de FCSB și de partida lor de la Călărași... Noi vrem prea mult în toate domeniile. Ce pretenții să avem noi de la FCSB-ul ăsta, când proprietarul sau patronul vindea în trecut brânză, iar acum s-a găsit peste noapte mare specialist în fotbal? A plecat de la două kilograme de brânză în piață și acum învârte milioane.

Nivelul în fotbalul românesc e foarte scăzut. Nu-l judecați pe Teja! Aici e un chilipir al băiatului ăstuia din Pipera. Îi place și lui fotbalul și exersează acum. Nu cereți de unde nu se poate da nimic. Lui îi place fotbalul, îl are consilier pe Luțu, care știe fotbal mai mult decât toți la un loc. Teja e un băiat bun, civilizat. El n-are hățuri, e prea civilizat pentru hărmălaia pe care o face băiatul ăsta din Pipera”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Vezi și

VIDEO + FOTO Ambulanța pe teren, scandal între Alexa și Hațegan și lovitură de pedeapsă neacordată! Toate s-au întâmplat într-o fază 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.