Altele

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // VIDEO Cum a ajuns Mircea Badea să se bată cu motociclistul-kickboxer Teodor Emi » Incidentul de la care a pornit totul: „Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap”

Mircea Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Mircea Badea, 44 de ani, cunoscutul jurnalist de la Antena 3 și unul dintre cele mai controversate personaje din spațiul public, e în centrul atenției după knock-out-ul încasat sâmbătă de la Teodor „Tedi” Emi, un motociclist cu care mai avusese disensiuni în trecut.

În 2014, cei doi s-au mai luptat o dată, confruntarea având un deznodământ asemănător. Teodor Emi a câștigat și atunci, după ce l-a scos de două ori din ring pe Badea. Jurnalistul a recurs atunci la gestul de a abandona partida.

De unde a pornit conflictul dintre Mircea Badea și motociliști?

  • În urmă cu aproape 5 ani, mai mulţi motociclişti şi-au turat motoarele în faţa sediului Antena 3, unde Mircea Badea era în direct la emisiunea sa, „În gura presei”. Motocicliştii au recurs la acel gest fiind nemulţumiţi că Mircea Badea a avut un comportament agresiv şi jignitor faţă de unul dintre membrii comunităţii lor, care trecuse într-o seară în viteză pe lângă vechiul sediu al Antenei 3.

„Prietene, eu p-ăsta îl caut acasă. Să moară în chinuri groaznice și să le sărim cu picioarele pe cap!”, spunea Mircea Badea despre motocicliști. 

  • Ulterior, „Tedi”, campion la K1 şi multiplu campion naţional de Muay Thai, s-a supărat că a fost jignit de Mircea Badea şi l-a invitat pe realizatorul TV să intre cu el în ring şi să tranşeze problema.

  • Tensiunile dintre Mircea Badea și comunitatea motocicliștilor din București au escaladat în ultimele săptămâni, iar Badea și Teodor Emi au ajuns din nou în ring. Deznodământul luptei a fost mult mai categoric decât cel din 2014: Badea a fost făcut knock-out și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Vezi și:

VIDEO Badea continuă să fie ținta ironiilor după KO-ul încasat în mall » Reacția de 20.000 de like-uri a lui Godină, gluma indecentă cu Carmen Brumă + bancnota „lansată” de BNR

Badea a fost făcut KO în 5 secunde de Tedi motociclistul » Imaginile sunt horror + prima reacție a lui Badea

VIDEO Un psiholog explică motivul pentru care Badea a luptat cu Tedi : „Poate de aceea alege să fie carne tocată”

Top 5 glume pe Facebook după bătaia încasată de Badea: „Ai făcut statul paralel cu podeaua”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.