Liga 1

Ce repede au trecut 6 luni! Gigi Becali, ordin clar pentru Mihai Teja: „Cu el începi echipa! E de mare clasă, o să vedeți că mă pricep”

Mihai Teja // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Gigi Becali a spus la prezentarea lui Mihai Teja că timp 6 luni nu se va implica la echipa roș-albastră, dar după Dunărea Călărași - FCSB 1-1, acesta i-a transmis primul ordin.

Gigi Becali este încântat de Florentin Matei, mijlocașul de 27 de ani adus în această iarnă, și i-a cerut lui Mihai Teja să înceapă primul „11” cu el.

„Eu nu cred în Adrian Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine vrea. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii.

Eu cred că am dat lovitura cu Matei. O să vedeţi dacă mă pricep la fotbal. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după aceea pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi după aceea pui pe cine vrei tu. Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu: «Scrie-l pe Matei pe tablă şi pune-l şi pe Vlad până aducem portar»”, a declarat Gigi Becali la ProTV.

„A spus el de 2-3 jucători și i-am zis că-i voi face toate poftele, dar după 6 luni, dacă n-a luat campionatul, e vai de capul lui”
Gigi Becali la prezentarea lui Teja

Citește și:

FCSB nu renunță! A mărit oferta pentru jucătorul pe care-l vrea de urgență: „Să vină cât mai repede”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.