Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // S-au auto-sabotat! Cele două gafe dinaintea meciului cu Dunărea au fost decisive: „Știam că o să facă asta!”

Harlem Gnohere // Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Dan Alexa, 39 de ani, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a vorbit despre meciul cu FCSB , 1-1, și a explicat cum a reușit să anihileze echipa roș-albastră.

Știam că Steaua pune mare accent pe posesie. Asta a fost condiția patronului Gigi Becali când am vorbit cu el. Știam că vor încerca să înceapă construcția cu Bălgrădean, cu orice risc. Știam că dacă reușim să recuperăm mingea vom avea ocazii de a marca. Am urmărit meciurile lor amicale, care au fost transmise, și am văzut preocuparea pentru construcție. Știam că este șansa noastra și am încercat să profit. Mi-a ieșit o dată și am marcat.

În repriza a doua nu am mai putut face asta. A intrat foarte bine Matei și s-a văzut. Steaua a fost mai rapidă. Cred că rezultatul este echitabil. Noi am dominat tactic, dar am avut noroc la ratarea lui Gnohere la ultima fază”, a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport.

„Steaua suferă la fundașii centrali. Când ești la Steaua și trebuie să îți domini adversarul, apar și astfel de breșe în apărare. Mai trebuie fundași. Eu aș fi adus doi fundași centrali. Asta am vorbit și cu Gigi Becali. Fundașii centrali sunt baza unei echipe.

Steaua are cei mai talentați jucători, care pot decide meciul oricând. Dar CFR are o linie de fundași mai solidă. E favorită la câștigarea campionatului”
Gigi Becali

Citește și:

FCSB nu renunță! A mărit oferta pentru jucătorul pe care-l vrea de urgență: „Să vină cât mai repede”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.