Liga 1

VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-0 // Reacție din vestiar după plecarea lui Alexandru Mitriță: „Suferim fără el. Știam că există discuții, dar nu credeam că mai pleacă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 februarie 2019

Viitorul și CS U Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0. Nicușor Bancu deplânge plecarea lui Alexandru Mitriță la New York City. 

„Am ratat o mare șansă să-i egalăm pe steliști. S-au încurcat și ei, și CFR Cluj. 

Mitriță era cel mai bun om al nostru. Se vede că am suferit fără el și se va vedea în continuare. Nu mă așteptam să mai plece. Știam că există niște discuții. Din fericire pentru el, a plecat. Sper să facă treabă bună acolo. Să fie jucătorul determinant care a fost și aici.

Lupta se strânge în vârful Ligii 1. Trebuie să ne câștigăm meciurile de acasă din fața fanilor. Atunci vom concura cu șanse reale”, a declarat Bancu pentru Look Sport. 

„Mitriță e un jucător decisiv pentru noi. Știm că e un jucător de excepție, dar trebuie să ne descurcăm și fără el. Știam că e căutat”Alexandru Cicâldău, mijlocaș CS U

Vezi și: 

VIDEO Derby de play-off, joc de play-out » Gică Hagi nu îi permite lui Mangia să egaleze FCSB! Clasamentul LIVE în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.