Liga 1

VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-0 // Devis Mangia anunță înlocuitor pentru Alexandru Mitriță: „Sunt jucători buni în România”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 February 2019

Viitorul și CS U Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0. Devis Mangia anunță că oltenii caută în continuare înlocuitor pentru Alexandru Mitriță, plecat la New York City. 

„Această echipă cunoaște două, trei sisteme de joc. Stilul de joc nu este schimbat în niciunul dintre ele. Nu este o problemă plecarea lui Mitriță. Să vedem cum sunt și fizic jucătorii pe care îi avem la dispoziție, apoi stabilim ce trebuie să facem.

Probabil vom mai găsi soluții în această perioadă de mercato. Este posibil să mai aducem pe cineva. Eu nu vorbesc de jucătorii altor echipe. Nu este elegant, nu-mi place. Sunt jucători buni în România și în afară. Trebuie să vedem dacă sunt soluții pentru noi”, a declarat Mangia la Look TV. 

„Au fost trei egaluri la vârf, nu schimbă cu nimic lupta pentru titlu. Avem un meci interesant duminică. Nu se va decide nimic acum. Este o problemă că ratăm atâtea lovituri de la 11 metri. E ciudat când o echipă ratează 5 lovituri de pedeapsă”Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

Vezi și: 

VIDEO Derby de play-off, joc de play-out » Gică Hagi nu îi permite lui Mangia să egaleze FCSB! Clasamentul LIVE în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.