Liga 4

Eroare gravă comisă de Florin Talpan: n-a avea voie să facă asta fără aprobare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 februarie 2019

Florin Talpan câștigă proces după proces cu Gigi Becali, însă disputa dintre CSA Steaua și FCSB e departe de a se termina.

Talpan a șocat pe toată lumea când s-a prezentat într-o zi la ora 22:00 la clubul Steaua și a intrat în sediu, informează TV Telekom Sport.

Juristul CSA Steaua a fost atenționat că are nevoie de aprobări pentru a intra într-o instituție militară după orele de program, anunță sursa citată, însă Talpan n-a ținut cont de asta.

Orice angajat ar trebui să semneze într-un caiet special în momentul în care vrea să intre în club după ora 18:00, așa că Talpan ar putea fi sancționat.

Florin Talpan este într-o luptă deschisă cu noul comandant de la CSA Steaua, colonelul Bixi Mocanu. Acesta din urmă e bănuit de suporterii CSA și de oamenii din club că i-ar face jocurile lui Gigi Becali și ar dori să-l dea afară pe Talpan.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV A început revolta la CSA Steaua! Bixi Mocanu a dat afară din ședință medicul șef, după ce a făcut același lucru și cu Talpan: „Se crede buricul pământului. E omul lui Becali” + Reacția comandantului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.