Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Fostul antrenor al lui Adrian Stoian a dezvăluit cum reacționează fotbalistul la critici și l-a caracterizat: „Are calități individuale cum rar întâlnești”

Adrian Stoian cu mingea la picior / Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 februarie 2019

Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeș, a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre Mihai Teja și despre fostul său elev, Adrian Stoian, care a ajuns la FCSB în această iarnă și a fost criticat de Gigi Becali după primul meci, 1-1 cu Dunărea Călărași.

„E o politică pe care o duce clubul Steaua. Nu cred că va schimba nimeni regulile de acolo. Să vă spun ceva referitor la Dică. Am jucat un amical cu CSM Pitești, care era atunci în Liga a 3-a. De atunci am spus că mi-a plăcut foarte mult acea echipă,  era antrenată bine, pregătită. Mie îmi place Dică, la fel îl apreciez și pe Mihai Teja, care e un băiat foarte bine pregătit. Poate la Steaua e o situație specială și trebuie ca antrenorii să știe să gestioneze situațiile respective.

Cu Stoian s-a mai încercat o dată în zona centrală la națională, dar a fost un experiment. Eu îl cunosc foarte bine pe Stoian, l-am avut la naționala de tineret. Din punctul meu de vedere, dă randament maxim în bandă sau în spatele vârfului. Depinde și de circumstanțele anumitor echipe.

Acestea sunt posturile pe care Stoian ar putea da randament maxim. Are niște calități individuale cum rar întâlnești. Din punct de vedere psihic nu o să aibă probleme. Stoian e un caracter puternic, el nu pune la suflet. E călit în lupte grele prin Italia, ați văzut la ce nivel se joacă acolo”, a declarat Săndoi la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Gigi Becali, criticat de un dinamovist: „Stelei îi trebuie un antrenor și un patron care să nu se bage”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.