Altele

Primele probleme ale lui „Tedi” Emi după ce l-a bătut pe Mircea Badea: „Dacă voi lipsi o perioadă lungă...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 February 2019

Teodor „Tedi” Emi, cel care l-a făcut KO pe Mircea Badea în doar 5 secunde într-o luptă de kickboxing, a oferit prima reacție după lupta pe contul său de Facebook. Totodată, „Tedi” Emi susține că are și probleme cu pagina de Facebook din cauza luptei.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, vă rog să mă credeți că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate și înțelepciune în viață, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aș fi dorit ca rezultatele mele internaționale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu țării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci.

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate și bun simț, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a scris Tedi Emi, pe Facebook.

vezi și:

FOTO Prima apariție a lui Badea după bătaia încasată: „M-am lovit la cap și nu înțeleg”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.