Stranieri

ALEXANDRU MITRIȚĂ LA NEW YORK CITY // VIDEO Alexandru Mitriță, prezentat ca o supervedetă la New York City » Ce clip video i-au dedicat americanii + primele declarații

Alexandru Mitriță a fost prezentat oficial la New York City

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 februarie 2019

Alexandru Mitriță, 23 de ani, a fost prezentat oficial astăzi de New York City FC, echipa americană care l-a transferat de la CS U Craiova pentru suma de 7,4 milioane de euro. 

Fostul jucător al lui Craiovei a semnat un contract valabil pe 4 sezoane și va câștiga, pentru început, 1,2 milioane de euro. Salariul său va crește progresiv și va ajunge la 1,8 milioane de euro. 

E o bucurie foarte mare pentru mine, am ajuns la un nivel ridicat. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, vreau ca toți cei care au crezut în mine să fie mândri.

Aici este un grup foarte bun, unde jucătorii pot crește foarte mult, e un antrenor bun, care a fost secund la echipe foarte mari. E un campionat puternic, sunt sigur că e un pas important, mare, pentru mine. Nu am mai fost la New York, dar nu am venit pentru oraș, ci pentru această oportunitate”, a declarat Mitriță, pentru site-ul oficial al americanilor. 

Alexandru Mitriță a primit un mesaj de adio și din partea lui CS U Craiova, fosta lui echipă: „Alex Mitriță este în mod oficial jucătorul lui New York City FC. Îți mulțumim pentru tot, Alex și nu uita: Craiova va fi întotdeauna casa ta”, se arată în mesajul oltenilor pentru Mitriță. 

Vezi și: Costin Ștucan, despre conflictul din vestiarul Craiovei care a încurajat vânzarea în America a golgeterului: „Mitriță, războiul din mintea misteriosului Rotaru”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.