Liga 1

Fortes a semnat pe 3 ani și jumătate cu CS U Craiova! Oltenii au luat jucătorul dorit de Becali pentru a-l înlocui pe Mitriță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 February 2019

Carlos Fortes (24 de ani) a plecat de la Gaz Metan după doar 6 luni petrecute la Mediaș. Fotbalistul a fost prezentat deja la CS U Craiova. 

Atacantul care a marcat 5 goluri în 18 meciuri a semnat pe 3 ani și jumătate cu CS U Craiova. „Predator”, așa cum este numit pe site-ul oficial al oltenilor după personajul din celebrul film de acțiune, va susține azi primul antrenament alături de noii colegi. 

„Atacantul Carlos «Predator» Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Îi urăm „bun-venit” și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei.

«Predator» din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29. Vă invităm ca în mesajele voastre de bun-venit din #SocialMedia să utilizați hash-tag-ul #BunVenitCarlos”, se arată pe site-ul oficial al oltenilor. 

650.000 €este cota pe transfermarkt a lui Carlos Fortes 

CSU CRAIOVA

antrenor: Devis Mangia (confirmat)
veniri: A. Cristea (Poli Iași)
plecări: Rossi, Calancea (ambii contracte reziliate), Burlacu, Gardoș (ambii Poli Iași), M. Șerban (Mioveni), Borta (Petrolul), Alin Manea (ASU Poli) 

CITEȘTE ȘI:

BURSA TRANSFERURILOR ÎN LIGA 1 // Tot ce mișcă în mercato de iarnă la cluburile din România » Dinamo a mai renunțat la trei jucători

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.