Tenis

Liderul WTA Naomi Osaka s-a retras de la Doha! Simona Halep devine cap de serie numărul 1

Naomi Osaka și Simona Halep // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 februarie 2019

Naomi Osaka, numărul 1 în clasamentul WTA, a anunțat că nu se va prezenta la turneul de la Doha din cauza unor dureri la spate. Astfel, cap de serie numărul 1 va fi Simona Halep, ocupanta locului 3.

"Îmi pare rău că a trebuit să mă retrag de la Doha anul acesta, mai ales că abia aşteptam să joc acolo şi să mă întâlnesc cu fanii. Le urez tuturor o săptămână bună şi sper să ne vedem cu bine în 2020", a fost mesajul lui Osaka.

Turneul de la Doha va debuta săptămâna viitoare. Osaka, locul 1 WTA și Kvitova, locul 2 WTA, nu vor participa, iar Simona Halep va fi cap de serie numărul 1.

Angelique Kerber și Karolina Pliskova vor fi prezente la competiție. În 2018, Osaka a pierdut în turul 2 în fața letonei Anastasija Sevastova, scor 4-6, 1-6

"Absenţa lui Naomi va fi cu siguranţă regretată de fani, care voiau să o vadă pe campioana de la Australian Open în acţiune. Îi dorim toate cele bune, să se recupereze repede şi sperăm să o vedem aici la anul" directorul turneului de la Doha, Saad Saleh Al Mohannadi

Citește și:

Simona Halep are OFICIAL antrenor » Anunțul făcut de WTA + de la ce turneu începe colaborarea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.