Campionate

HEIDENHEIM - BAYER LEVERKUSEN 2-1 // Surpriză URIAȘĂ în Cupa Germaniei: Bayer Leverkusen, eliminată de Heidenheim, la 3 zile după ce o învingea în campionat pe Bayern

Heidenheim - Bayer Leverkusen 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 februarie 2019

Optimile de finală din Cupa Germaniei au debutat cu o surpriză de proporții: Bayer Leverkusen, formație care sâmbata trecută o învingea cu 3-1 în campionat pe Bayern Munchen, a fost eliminată de Heidenheim, locul 6 din liga secundă a Germaniei.

Formația lui Petr Bosz, fost antrenor la Borussia Dortmund sau Ajax, venea cu un moral excelent după ce s-a distrat cu Bayern Munchen în week-end. Tehnicianul „aspirinelor” a aliniat o formație în care se regăseau mai multe rezerve, însă a fost complet luată prin surprindere de Heidenheim. 

Leverkusen a intrat în avantaj la pauză după golul lui Brandt din minutul 44, însă repriza secundă a venit cu un scenariu complet neașteptat. Heidenheim a egalat în minutul 47, grație lui Dovedan, iar divizionara secundă a dat lovitura în minutul 72, prin Maurice Multhaup, asigurându-și astfel calificarea în sferturi. 

Vezi și: James pus la dietă » 13 reguli stricte pe care Bayern i le-a impus starului columbian

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.