Liga 1

GSP LIVE // Patronul atipic din Liga 1 » A venit cu metroul la emisiunea lui Costin Ștucan și dezvoltă un „mini Facebook” pe stadionul echipei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 februarie 2019

Valeriu Iftime (58 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Patronul celor de la FC Botoșani, locul 8 în Liga 1, s-a declarat un tip pragmatic, deplasându-se cu metroul către platoul emisiunii. 

„E o chestiune de mare economie de timp. Merg și cu metroul, și cu autobuzul. Nu sunt atât de cunoscut încât să fiu oprit pe stradă”, a explicat Eftime în direct din redacția Gazetei. 

Totodată, Iftime dă dovadă de spirit inovativ, pregătind o aplicație unică în sportul Românesc: un fel de „Facebook” în miniatură care să funcționeze doar în interiorul arenei din Botoșani, în timpul partidei. 

„Lumea a început să se civilizeze în Liga 1. E altceva față de liga secundă. A fost o schimbare importantă în momentul promovării.

Acum dezvoltăm o aplicație, în care fiecare om cu telefonul mobil de pe stadion să poată  face diverse lucruri live. O minirețea de socializare, cu note, cel mai frumos cuplu, cel mai bun jucător, se pot face diverse pariuri, între noi, online. Trebuie să îi faci pe oameni să trăiască meciul”, a declarat Iftime la GSP Live. 

VIDEO // Înregistrarea integrală a emisiunii cu Iftime: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.