Liga 1

CARLOS FORTES LA CSU CRAIOVA // GALERIE FOTO „Urs” printre „lei” » Atacantul a șocat la primul antrenament: trebuie să slăbească rapid și mult!

+4 Foto
Lusitanul, cu origini din Capul Verde, s-a integrat repede în lotul lui Mangia // FOTO: Fcebook

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 06 February 2019

Universitatea a oficializat marți transferul pe trei ani și jumătate al portughezului Carlos Fortes, 24 de ani, iar cei de la club i-au găsit un supranume, de scenă, pentru public. Primul obiectiv al lusitanului: să slăbească rapid și mult.

Ceea ce n-a reușit FCSB a putut Craiova, care a ajuns la un acord atât cu Gaz Metan Mediaș, cât și cu Carlos Fortes pentru transferul atacantului de 24 de ani. Portughezul a început munca alături de noii săi coechipieri și vrea să fie apt de joc cât mai repede posibil pentru a evolua alături de Koljici și de ceilalți "juveți" în lupta pentru event.

Cei de la club i-au găsit imediat o poreclă atacantului, numindu-l "Predator" pe rețelele de socializare, un nume de scenă pentru publicul vulcanic din Bănie.

Rămâne de văzut când se va produce debutul lusitanului în tricoul alb-albastru, întrucât nu a făcut pregătirea de iarnă, centralizată, alături de fosta sa echipă. Carlos a apărut ieri cu forme rubensiene la antrenament, încercând să și le ascundă cât a putut! A fost un întreg scandal din cauza faptului că Fortes a fost lăsat să se pregătească separat la Mediaș, în timp ce Gazul era în Antalya. Iar după câteva zile, Carlos s-a enervat și a părăsit România, plecând acasă. Mai ales că soția sa, Andreia, este gravidă și va naște curând.

Spectator la derby

Atacantul, care va purta numărul 29 în Bănie, a fost numai zâmbete ieri, la ședința de pregătire. Duminică urmează derby-ul ce poate lămuri șansele la titlu pentru CSU, fiindcă oltenii vor primi pe "Oblemenco" vizita campionilor de la CFR. Cealaltă grupare din Liga 1, în afara FCSB-ului, care l-a vrut pe Fortes în această iarnă. Doar că ardelenilor nu le-a convenit suma "pachetului" Fortes - Fofana și au renunțat joia trecută la afacere.

200.000 €i-a costat afacerea Fortes pe cei din Bănie: 50.000 de euro acum, alți 150.000 de euro la vară. Plus 10 la sută dintr-un transfer ulterior

5 goluri în 18 meciuri a reușit Fortes pentru Gaz Metan în ediția de toamnă




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.