Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Gigi Becali are o nouă țintă de la FC Botoșani: „Mă gândesc serios dacă FCSB mai e o rampă pentru noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 februarie 2019

Invitat la GSP Live, Valeriu Iftime a vorbit despre relația cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB are o nouă țintă din lotul moldovenilior, pe mijlocașul central Răzvan Oaidă (20 de ani). 

 

 

„Eu nu am vorbit cu domnul Becali din luna octombrie, când m-a întrebat despre Oaidă. Eu nu l-am sunat niciodată. Are un interes când mă sună. Dumnealui mă sună în interesul clubului.

Oaidă trebuie să revină după accidentare prima dată. Apoi încep să mă gândesc foarte serios dacă FCSB mai e o rampă de lansare pentru noi. Lui Fabbrini i-am zis nici să nu se gândească la asta. Nu e tentat”, a declarat Iftime la GSP Live. 

450.000 €este cota lui Răzvan Oaidă conform transfermarkt.de

3jucători a transferat FCSB de la FC Botoșani: Cătălin Golofca în sezonul 2017/2018, respectiv Mihai Roman și Olimpiu Moruțan în sezonul 2018/2019

Vezi și: 

Fotbalist suspectat de blat în meciul FCSB-ului chiar de patronul echipei! » „Mi-a zis «Nu mai spuneți asta, că îl omoară lumea pe stradă!»”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.