Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Valeriu Iftime a dat din casă despre scandalul Golofca - Grozavu: „Știți cum e slugărnicia asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 February 2019

Invitat la GSP Live, Valeriu Iftime (58 de ani) a rememorat incidentul în care Leo Grozavu l-a agresat pe Cătălin Golofca. Patronul Botoșianului a scos la iveală detalii neștiute, din vestiarul formației.

 

 

„Am avut o ceartă cu Leo Grozavu atunci. A fost sfârșitul lui la Botoșani. A ținut să nu plece în ziua aia. Nu dădea bine în cariera lui. A fost ceva primitiv. A plecat în vară.

Am muncit mult după ca Golofca să fie lăsat în lot. O perioadă bună, de vreo două săptămâni, nimeni nu îl băga în seamă.

Toți ceilalți, din staff, îl evitau. Știți cum e slugărnicia asta. Mi-a spus cineva că nu mai poate sta aici, că e al nimănui. Poate perioada asta de singurătate i-a pornit un motor intern lui Golofca. A făcut lucruri bune după”, a declarat Iftime la GSP Live. 

În martie 2017, în timpul partidei dintre Astra și FC Botoșani, antrenorul Leo Grozavu l-a agresat pe Cătălin Golofca, lovindu-l cu podul palmei.

"Golofca m-a supărat pentru că știa ce are de făcut, după o perioadă lungă de absență pe care a avut-o din cauza unei prostii, acum nu a avut o prestație prea bună, așa că l-am schimbat. Am avut o ieșire mai puțin controlată, dar ăsta e cel mai important lucru de discutat după acest meci?”, a fost motivarea lui Grozavu în acel moment. 

Vezi și: 

VIDEO Gigi Becali are o nouă țintă de la FC Botoșani: „Mă gândesc serios dacă FCSB mai e o rampă pentru noi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.