Liga 1

GSP LIVE // VIDEO I-a descoperit punctul slab lui Gigi Becali: „Poate fi rău, rău, rău ca o fiară. Dar dacă îi spui următoarele cuvinte, își cere scuze”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 februarie 2019

Valeriu Iftime este unul dintre oamenii din fotbalul românesc cu care Gigi Becali are o legătură strânsă. În direct la GSP Live, patronul lui FC Botoșani a divulgat modul în care îl calmează pe latifundiar.

 

 

„Este o relație bazată mai mult pe un tip de interes, pe schimbul de fotbaliști. La FCSB credeam, prin jocul în Europa și prin persoana domnului Becali, că toți banii rămân în fotbal. Totuși are o moralitate creștină. Deși vorbește toate prostiile din lume, nu se abate de la anumite lucruri. Acolo cedează.

Eu l-am văzut o singură dată, în aeroport. Atunci am stat 4 ore de vorbă. La telefon discutăm foarte mult. Are ceva special, poți vorbi mult cu el.

Dar trebuie să ții discuția într-o zonă a frumuseții, a caldului. Dacă intri în ceva contondent, s-a terminat. Poate fi rău, rău, rău ca o fiară, apoi dacă îi spui că sunteți fiii aceluiași Tată, își cere scuze. Apreciez genul ăsta de oameni”, a declarat Iftime la GSP Live. 

Vezi și: 

VIDEO Valeriu Iftime a părut șocat de întrebarea directă a lui Ștucan: „Acum chiar mă deranjează! Trebuie să mă calmez”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.