Stranieri

RUPTURĂ TOTALĂ la Dinamo! Mircea Lucescu, răspuns categoric pentru Rednic: „N-are rost să mai vorbesc cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 06 February 2019

Ruptura dintre Mircea Lucescu și Mircea Rednic este definitivă, lucru susținut de selecționerul Turciei. 

„N-are niciun rost să mai vorbesc cu Rednic. Ar fi trebuit să știu ce nemulțumiri avea el și ce gândea el. Am făcut o greșeală să intru într-o polemică. Sunt o mulțime de lucruri cu care l-am ajutat. Nu poți să nu recunoști aceste lucruri.

E păcat că nu are recunoștință. N-am vorbit cu el, nu-și are rostul să mai vorbesc cu el când aud astfel de lucruri. Pirlo se retrage și mă roagă să vin, la fel brazilienii. Au simțit că am fost unul dintre oamenii care au stat lângă ei. Mai sunt unii nemulțumiți. Dar, repet, îmi pare rău că am căzut în plasa asta. Nu mai are rost să vorbesc cu Rednic.

Pe Rednic l-am promovat la 17 ani, faptul că l-am adus la Dinamo. Și faptul că l-am adus la Rapid, după un an de pauză și faptul că a antrenat Rapid. Nu poți, ca jucător, să nu recunoști meritele unui om care ți-a deschis ușa”, a zis Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:
Lucescu, atac dezlănțuit la Rednic și Bölöni: „Rednic trebuia să-mi pupe picioarele, la Bölöni e vorba și de caracter. Au atacat masculul alfa din fotbalul românesc!”

Sar scântei în conflictul Mircea Rednic - Mircea Lucescu! Replică violentă a lui Rednic: „Să-i spună asta fiului său, nu m-a învățat Lucescu pe mine fotbal”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.