Stranieri

GOL FLORIN ANDONE // Românul s-a distrat cu fundașii lui West Brom și a trimis printre picioarele portarului! Brighton s-a calificat în prelungiri

Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 February 2019

Titular la Brighton pentru meciul din Cupa Angliei cu West Brom, Florin Andone reușit să înscrie în minutul 82 și a trimis partida în prelungiri, unde echipa românului s-a calificat în turul 5, scor 3-1.

Cele două au remizat în primul meci, 0-0, așa că echipa calificată s-a decis după rejucare. Cele două au oferit un joc spectaculos, chiar dacă golurile s-au lăsat așteptate până spre final.

Prima a punctat West Brom, în minutul 77. Button a boxat greșit o minge, iar Bartley a luat fața uni adversar și a reluat în plasă dintr-un metru. Doar cinci minute a durat avantajul gazdelor însă.

Florin Andone a profitat de o gafă în defensiva lui West Brom, a păcălit fundașii centrali adverși și a înscris printre picioarele Bond. Pentru internaționalul român e a doua reușită în această competiție. Andone a înscris și în meciul cu Bournemouth din turul 3. 

Brighton a reușit calificarea grație a două goluri marcate în prelungiri. Primul a fost în minutul 104. Murray a reluat în plasă o minge primită aproape de linia porții. Tot el a fost lăsat singur cu portarul gazdelor în minutul 116 după o pasă excelentă a lui Propper. A tras perfect la colțul lung și a stabilit scorul final, 3-1. 

În turul următor Brighton o va întâlni pe Derby County, o altă formație din Championship. 

4 goluria marcat Florin Andone pentru Brighton în toate competițiile. Are două reușite în Premier League și două în Cupa Angliei 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.