Liga 1

Se confirmă! Craiova l-a vrut pe Tandia în locul lui Mitriță! Șefii lui Sepsi răspund categoric: „Vrem o sumă cam cu 6 zero-uri” ;)

Articol de Vlad Nedelea  —  Thursday, 07 February 2019

Cu 8 milioane de euro în conturi după vânzarea lui la Alexandru Mitriță la New York City FC, patronul Mihai Rotaru a încercat să acopere golul lăsat în lot cu Ibrahima Tandia, francezul minune de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reinventat de când a venit în România, prețul lui Tandia a crescut treptat, iar covăsnenii nu concep să se despartă de el pentru mai puțin de un milion de euro.

"E adevărat că am discutat cu cei de la Craiova. N-a fost o propunere concretă din partea lor, ci doar o discuție de principiu. Vă spun sincer că s-a vorbit despre un preț care nu ne permite să-l vindem pe Tandia. Tandia a demonstrat că e un fotbalist peste media campionatului.

Dacă ei au luat 8 milioane pe Mitriță, atunci și pe Ibrahima trebuie să se plătească o sumă mai mare, așa, cam cu 6 zerouri. Tandia va pleca doar în momentul în care va sosi o ofertă corectă pentru el", a zis directorul sportiv al celor de la Sepsi, Janos Bokor, pentru GSP.

Surse autorizate susțin că juveții au licitat până la 500.000 de euro, în vreme ce ardelenii nici n-au vrut să stea la discuții dacă suma de transfer nu depășește un milion de euro. 

Au refuzat și Adana

Oficialii lui Adana Demirspor, ocupanta locului 8 în prima ligă turcă, l-au urmărit atent în cantonamentul din Antalya pe mijlocașul lui Sepsi și au făcut o ofertă pentru acesta de 450.000 de euro. Varianta a fost însă respinsă imediat de conducătorii lui Sepsi. Nu e singura propunere pe care fotbalistul a avut-o din acea zonă. Sivasspor, locul 9 din prima divizie, s-a interesat și ea de el. Reacția șefilor lui Sepsi? I-au mărit salariul! 

900.000 €e cota mijlocașului pe transfermarkt, cu 500.000 peste cea din urmă cu un an, când a venit la Sepsi

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.