Liga 1

DINAMO // Mircea Rednic a izbucnit în conferință: „Cacare, mangiare, dormiro, păpică, erau mulțumiți așa”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 februarie 2019

Mircea Rednic dă în jucătorii plecați de la Dinamo, despre care spune că n-au avut atitudine și că s-au mulțumit cu ceea ce aveau. A folosit și un limbaj vulgar pentru a descrie ceea ce se întâmpla la echipă în toamnă. 

„Mi-a plăcut atitudinea echipei. Nu spun că jucătorii care au plecat n-au avut calitate, dar nu era interes. Din acest motiv mi-a sărit muștarul și nu i-am protejat uneori.

Ei erau mulțumiți, salarii bune, viață frumoasă. Aveau păpică, cacare, mangiare, dormiro. Asta e diferența între ce a fost înainte și ce e acum. Nu exista interes, așa că Auf Wiedersehen (la revedere)!

Nimeni nu are răbdare, nu exista timp de așa ceva. Păi fac calcule. Cei care au plecat aveau 102.000 de euro lunar, acum suntem la 60.000. E o economie de 50.000 de euro și e altă atitudine”, a zis Mircea Rednic la conferința de presă. 

  • Sepsi - Dinamo e sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT+VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi, TV Telekom și Look TV 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Eugen Neagoe se teme de jocuri de culise înaintea meciului direct: „Să ne dăm toți la o parte ca să intre Dinamo în play-off?!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.