Liga 1

Rednic îi răspunde lui Lucescu după ce acesta anunțase că nu-l va mai băga în seamă: „Am fost strâmb față de el? Vreau să clarific asta!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 februarie 2019

Disputa dintre Mircea Rednic și Mircea Lucescu e departe de final. Antrenorul lui Dinamo a reacționat după ce selecționerul Turciei a anunțat că nu mai are ce discuta cu fostul său elev. 

"Nu-l înţeleg! Cred că nu a citit declaraţia mea. Nu am vorbit cu Mircea Lucescu, e decizia lui dacă a anunţat asta, el a început aceste discuţii, nu îl înţeleg. Nu a citit declaraţia mea. Vorbeşte de recunoştinţă, dar şi noi, antrenorii, trebuie să avem recunoştinţă faţă de jucători fiindcă ei ne-au 'făcut' antrenori.

A zis două chestii şi aş vrea să le clarific. Eu în viaţa mea nu am fost acasă la Valentin Ceauşescu. Nu ştiu dacă am vorbit de patru ori. Valentin Ceauşescu trăieşte şi puteţi să îl întrebaţi. Iar la Standard... Giovani m-a dus la Standard Liege. Puteţi să îl întrebaţi pe Giovani.

Restul, să îi dea Dumnezeu sănătate, realizări şi succese la echipa naţională a Turciei. Regret că s-a născut acest subiect, dar nu l-am pornit eu. Mă face strâmb? Am fost strâmb faţă de el?", a zis Rednic în conferința de presă.

CITEȘTE ȘI:

RUPTURĂ TOTALĂ la Dinamo! Mircea Lucescu, răspuns categoric pentru Rednic: „N-are rost să mai vorbesc cu el”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.