Liga 1

Dat afară de Mircea Rednic, Mezague și-a găsit echipă » A făcut praf meciurile la Dinamo, dar a semnat cu un club din Israel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 februarie 2019

DINAMO // Mircea Rednic a făcut o adevărată curățenie din momentul în care s-a întors la Dinamo și a dat afară aproape o echipă întreagă. Printre jucătorii indezirabili s-a numărat și Teddy Mezague, 28 de ani, fundașul adus în toamnă de Anamaria Prodan.

Pus pe liber încă din luna noiembrie, Mezague și-a găsit, în sfârșit, echipă. A semnat cu Hapoel Ra'anana, locul 10 în prima ligă din Israel.

Venit la Dinamo în perioada lui Florin Bratu, Teddy Mezague a prins doar 4 meciuri în Liga 1 pentru câini. Francezul de 28 de ani a făcut praf meciul de debut al lui Rednic la Dinamo, remiza de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, când a greșit inexplicabil la golul oaspeților.

De-a lungul carierei, Mezague a jucat pentru Montpellier, FC Martigues, Mouscron, Leyton Orient și Dinamo.

DINAMO

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

Vezi și: A reînceput bătălia la Dinamo » Transferul dorit de Rednic a picat fiindcă era implicată Anamaria Prodan și nu fiica sa Luana! Reacția soției lui Reghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.