Liga 1

Dosarele X în Liga 1 » Comisia de Disciplină va judeca un recurs după ce jucătorul și-a ispășit pedeapsa: „Își bat joc de noi!”

Lovitura aplicată de Rus lui Mihăilă, în Poli Iași - CS U Craiova 0-3 FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 08 February 2019

Poli Iași acuză Comisia FRF care a fixat un nou termen pentru recursul lui Laurențiu Rus. Mijlocașul va efectua duminică, contra lui Gaz Metan, și ultima etapă de suspendare din cele 9 dictate împotriva sa după faultul comis asupra lui Valentin Mihăilă, în Poli Iași - CS U Craiova 0-3.

  • Poli Iași - Gaz Metan Mediaș e duminică, de la 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Ieșenii au primit cu stupefacție hotărârea Comisiei FRF care trebuia să judece joi recursul făcut de club la sancțiunea dictată împotriva lui Laurențiu Rus pe 7 noiembrie. Aceasta a acordat un nou termen, 14 februarie, astfel că mijlocașul va efectua mâine, cu Gaz Metan, și ultima din cele 9 etape de suspendare primite după lovirea lui Mihăilă în meciul cu CSU Craiova (0-3).

Practic, lui Rus nu-i rămâne decât să spere că va scăpa măcar de partea financiară a sancțiunii, o amendă de 20.000 de lei.

VIDEO cu faultul dur făcut de Rus

"Am fost neplăcut surprins în primul rând de faptul că a durat săptămâni întregi până am primit motivarea primei instanțe, ca să putem face recurs. Laurențiu a primit o pedeapsă dură, deși urmările, pentru Mihăilă, au fost minore. Însă e o Comisie care decide, iar noi n-avem ce face, trebuie să ne supunem", a comentat președintele executiv Adrian Ambrosie.

În club, însă, frustrarea e maximă. Senzația e că aceste comisii "își bat joc de jucători. N-au întrebat arbitrii, doctorul, observatorul, judecând doar după imaginile de la televizor și după ce s-a scris în presă". 

Vezi și: 

FRF face precizări despre situația stadioanelor pentru EURO 2020 » Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor putea fi luate în considerare doar dacă vor fi funcționale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.