Stranieri

Alexandru Mitriță i-a cucerit deja pe americani: „Va avea publicul la picioare!” » Porecla pusă de colegii de la New York City

Alexandru Mitriță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 February 2019

Alexandru Mitriță a împlinit astăzi 24 de ani. Internaționalul român a marcat în partida de debut, 1-1 contra suedezilor de la AIK Stockholm, cucerindu-și colegii de la New York City.

„Fanii o să îl placă mult de tot. Prin modul în care joacă, va avea publicul la picioare. Câţiva dintre jucători au glumit pe seama lui, poreliclindu-l «Giovinco». Chiar seamănă cu italianul puţin. Mingea i se lipeşte de picior, ia decizii bune la timp şi e un foarte bun transfer pentru echipa noastră.

Îl cunosc de doar câteva zile, dar pot să vă spun că e cu siguranţă un băiat de treabă. E puţin timid, dar e normal, probabil, abia a venit. Sunt convins că se va integra perfect în grup şi că fanii din MLS îl vor iubi şi se vor simţi fericiţi privindu-l cum joacă”, a declarat Alexander Ring, căpitanul lui New York City. 

Finlandezul Alexander Ring (27 de ani) a fost transferat de New York City de la FC Kaiserslautern, în iarna lui 2017. Mijlocașul cu 44 de prezențe în prima reprezentativă a Finlandei a preluat banderola de la David Villa, plecat la japonezii de la Vissel Kobe.

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță, gol la debut! Pe urmele lui David Villa la New York City

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.