Liga 1

ASTRA - VIITORUL 3-0 // VIDEO+FOTO Capodoperă în Liga 1! Julien Begue a deschis scorul cu Viitorul printr-o execuție SCLIPITOARE + Alibec, gol superb în repriza secundă

+4 Foto
Julien Begue înscrie în fața Viitorului // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 February 2019

Astra Giurgiu a învins-o cu 3-0 pe Viitorul, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1. Echipa lui Costel Enache i-a dominat în totalitate pe puștii lui Gheorghe Hagi, iar primele două goluri ale Astrei au fost de excepție.

Scorul a fost deschis de Julian Begue, 25 de ani, în minutul 28Reușita francezului a venit după o fază începută de Denis Alibec. Acțiunea în viteză a fostului stelist a fost blocată de fundașii Viitorului, dar mingea a ricoșat la Begue. Acesta a preluat și a înscris cu un șut superb de la 20 de metri, la care Cojocaru nu a avut răspuns.

VIDEO cu golul lui Begue

Alibec, primul gol din 2019

Aflat într-o continuă căutare a formei cu care uimea Liga 1 în urmă cu mai mulți ani, Denis Alibec a înscris și el un gol de toată frumusețea în repriza secundă. 

În minutul 51, Alibec a profitat de câteva nesincronizări ale apărării dobrogenilor, s-a distrat cu fundașii adverși și a înscris grație unui șut imparabil, la colțul lung, din interiorul careului. 14 minute mai târziu, Alibec și-a completat o seară perfectă reușind „dubla”. 

VIDEO cu golul lui Alibec

Citește AICI cronica partidei dintre Astra și Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.