Liga 1

ASTRA - VIITORUL 3-0 // VIDEO Denis Alibec is back in business! „Dublă” de senzație cu Viitorul și o evoluție care îl poate propulsa din nou la echipa națională

Denis Alibec a înscris de două ori în meciul cu Viitorul // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 February 2019

Denis Alibec, 28 de ani, a fost one-man-show în meciul Astra - Viitorul, în care giurgiuvenii s-au impus 3-0. Fostul atacant al FCSB-ului a avut o evoluție extrem de consistentă, reușind să înscrie de două ori. 

Alibec a jucat la fel ca în vremurile bune și a fost coautor la primul gol al Astrei, reușit de Julien Begue. Denis a luat pe cont propriu o acțiune, a fost blocat de fundașii Viitorului, dar mingea a ajuns la Begue, care a înscris cu un șut de senzație de la 20 de metri. 

A urmat recitalul din repriza secundă. Mai întâi, a înscris superb în minutul 51, profitând de nesincronizările din apărarea Viitorului. 14 minute mai târziu, acesta a fost omul potrivit la pasa lui Belu și a finalizat nemilos din câțiva metri. 

Poate reveni în prim-plan la națională

Extrem de activ și arătând o disponibilitate la efort nu mereu pusă în valoare, Alibec ar putea reprezenta o soluție pentru viitoarele acțiuni ale primei reprzentative.

Duelul cu Suedia din preliminariile EURO 2020 e la doar 40 de zile distanță, selecționerul Cosmin Contra urmărindu-l cu minuțiozitate pe Alibec în ultima perioadă. 

Cu golurile din meciul de azi, Alibec a ajuns la cota 4 în Liga 1. Vârful mai punctase în meciurile cu Dinamo, 2-1, și Concordia Chiajna, 3-1. 

VIDEO cu golurile lui Alibec

Vezi și: ASTRA - VIITORUL // VIDEO+FOTO Capodoperă în Liga 1! Julien Begue a deschis scorul cu Viitorul printr-o execuție SCLIPITOARE + Alibec, gol superb în repriza secundă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.