Campionate

Gest emoționant al unui „dublu” campion al Germaniei » Va juca la echipa sa de suflet pentru 116 euro pe lună!

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 09 februarie 2019

Jakub Blaszczykowski, fostul adversar al României în preliminariile CM 2018 cu reprezentativa Poloniei, a venit din nou în ajutorul Wislei Cracovia, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Gest nobil al fostului internațional polonez Jakub Blaszczykowski. Mijlocașul în vârstă de 33 de ani și-a reziliat contractul contractul cu VfL Wolfsburg în ianuarie și s-a întors să-i dea o mână de ajutor Wislei Cracovia. Dar nu oricum! După ce i-a donat 300.000 de euro în 2018, acum a acceptat să joace până la vară pe un salariu simbolic: 116 euro lunar. Sumă din care vor fi achiziționate bilete de intrare la meciuri, ce vor fi oferite copiilor orfani.

Clubul care l-a lansat în fotbalul mare pe fostul adversar al României în preliminariile CM 2018 e acum în pragul falimentului. Iar pentru a evita retragerea licenței și retrogradarea în al patrulea eșalon valoric are nevoie de un milion de euro, sumă pe care Blaszczykowski, împreună cu doi investitori, intenționează să i-o pună la dispoziție sub forma unui împrumut.

105selecții are Blaszczykowski în naționala Poloniei, pentru care a marcat 21 de goluri

13titluri de campioană a Poloniei are Wisla în palmares

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.