Campionate

EMILIANO SALA // Motivul pentru care ar fi căzut avionul lui Sala: „Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință”

Emiliano Sala

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 09 February 2019

După ce autoritățile engleze au confirmat că trupul găsit sub apă, în Canalul Mânecii, este al lui Emiliano Sala, 28 de ani, a apărut o nouă teorie despre ce ar fi dus la prăbușirea avionului.

David Learmount, fost instructor de zbor și actual specialist la Flight Global, a dezvăluit ce ar fi dus la prăbușirea avionului Piper PA-46 Malibu.

„Pilotul nu a pierdut total controlul aeronavei. Nimeni nu prăbușește un avion în mare cu bună știință. Încearcă să ridice partea frontală. Avionul n-a intrat cu «nasul» în jos în apă. El s-a prăbușit din cauza gheții de pe aripi. Greutatea gheții a dus la pierderea altitudinii”, a declarat David Learmount, potrivit Daily Star.

Context:

Atacantul Emiliano Sala se afla în avionul Piper Malibu dispărut pe 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alătura noii sale echipe după o scurtă vizită de adio la Nantes. În urma unor căutări private, epava avionului a fost descoperită, iar autoritățile britanice au reluat și ele căutările și corpul fotbalistului a fost recuperat. Pilotul David Ibbotson nu a fost găsit încă.

Vezi și:

FOTO + VIDEO CUTREMURĂTOR! Vahid Halilhodzic, antrenorul lui Nantes, a început să plângă la prima conferință de la anunțul morții lui Sala

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.