Liga 1

SEPSI - DINAMO // Motivul pentru care Mircea Rednic l-a convocat pe Ivan Pesic pentru meciul cu Sepsi » Ce i-a cerut croatului

Ivan Pesic Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 februarie 2019

Dinamo va juca azi de la ora 20:00, în deplasare, cu Sepsi, într-un meci din etapa a 23-a. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe LookSport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. „Câinii” au nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off.

Pentru meciul cu Sepsi, locul 5, Mircea Rednic a surprins și a decis să-l convoace pe mijlocașul lateral Ivan Pesic, 26 de ani. Pentru moment, croatul nu intră în vederile antrenorului lui Dinamo, locul 11, echipa roș-albă, încercând să-l dea în această iarnă.

Mircea Rednic a explicat pentru Radio Dinamo că l-a luat pe Pesic în deplasarea de la Sf. Gheorghe pentru a completa lotul, dar încă nu se bazează pe el. Pentru a mai juca la Dinamo, Pesic trebuie să accepte un salariu de 7.000 de euro.

„Are un salariu de 9 000 de euro și mai are un an și jumătate contract. I-am explicat că ar fi mai bine să accepte o micșorare de salariu. Nu a dorit să și-l reducă. L-am înțeles. El se antrenează cu echipa, dar trebuie să respecte politica salarială”
Mircea Rednic, săptămâna trecută

  • Ivan Pesic este la Dinamo din ianuarie 2018, iar în acest sezon a bifat 8 meciuri și un gol. El mai are contract cu echipa lui Rednic până în 2020.

Aici va fi meciul Sepsi - Dinamo în format liveTEXT

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.