Campionate

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // VIDEO+FOTO » VAR cu probleme! Gol controversat validat în derby-ul Madridului, după o fază contestată vehement de „galactici”

+3 Foto
Antoine Griezmann // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 februarie 2019

ATLETICO MADRID - REAL MADRID // Derby-ul orașului Madrid a avut parte de o primă repriză incendiară. Campioana Europei e în avantaj după primele 45 de minute, scor 2-1. 

În minutul 25, la scorul de 0-1, Atletico a egalat dintr-o fază extrem de controversată, intens contestată de jucătorii lui Santiago Solari. Totul s-a petrecut în jumătatea celor de la Atletico, Vinicius Jr, jucătorul celor de la Real Madrid, fiind doborât de Angel Correa, fotbalistul lui Atletico. 

Arbitrul a lăsat jocul să continue, iar același Correa l-a angajat ideal pe Griezmann, care a pătruns spre poarta adversarilor și l-a învins pe Courtois.

De la margine s-a arătat ofsaid, însă reluările au demonstrat că atacantul francez se afla în poziție regulamentară. Arbitrul a validat în cele din urmă reușita, însă nu este clar dacă VAR a analizat și faza la care oaspeții au cerut fault la Vinicius.

VIDEO cu golul controversat al lui Griezmann

Urmărește aici duelul dintre Atletico Madrid și Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.