Liga 1

SEPSI - DINAMO 0-1 // EXCLUSIV Mircea Rednic „sparge” iar banca în vestiar: ce primă le-a oferit jucătorilor după victoria cu Sepsi

Dinamoviștii primesc 10.000 de euro din partea lui Mircea Rednic pentru victoria cu Sepsi // FOTO:Raed Krishan

Articol de Victor Vrînceanu, Vlad Nedelea  —  sâmbătă, 09 februarie 2019

Jucătorii lui Dinamo au de ce să zâmbească după victoria la limită reușită pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, 1-0. Roș-albii s-au apropiat la 5 puncte de locurile de play-off și, pe deasupra, s-au ales cu o primă din partea antrenorului Mircea Rednic.

La conferința de presă de la finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat că e rândul lui să le ofere jucătorilor prime de joc. Tehnicianul nu a specificat vreo sumă, dar, potrivit surselor GSP.ro, „Puriul” va împărți în vestiar 10.000 de euro jucătorilor, bani care vor fi distribuiți în mod egal. 

Robinetul se închide dacă Dinamo nu prinde play-off-ul

Situația se va schimba însă radical în cazul în care Dinamo nu reușește să se califice în play-off: Rednic a făcut un anunț tranșant în urmă cu o săptămână, dezvăluind că jucătorii nu vor fi deloc recompensați cu prime în play-out: „Nu plătim contraperformanța, jucătorii vor avea prime doar în sezonul regulat și în play-off”. 

Vezi și: SEPSI - DINAMO 0-1 // Noul „New Dinamo” confirmă! 3 concluzii după victoria cu Sepsi: ce s-a schimbat în atitudinea echipei, cine a impresionat + marele câștig din 2019

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.