Campionate

„S-au reîntâlnit în cer” » Povestea unei imagini impresionante: portarii care au murit la diferență de 2 ani, în tragedii imense

Danilo Padilha, fost portar la Chapecoense, în stânga, și Bernardo Pisseta, tânărul portar al lui Flamengo mort în incendiul de vineri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Portarii Danilo Padilha și Bernardo Pisetta s-au fotografiat împreună în 2016. Primul a murit în același an, în accidentul aviatic al echipei braziliene Chapecoense, iar al doilea în incendiul devastator care a lovit vineri baza lui Flamengo.

Danilo Padilha avea 31 de ani în noiembrie 2016 și, cu toate că a supraviețuit inițial teribilului accident aviatic, a murit a doua zi la spital. Alte 70 de persoane au decedat după prăbușirea avionului în care se afla.

Bernardo Pisetta avea 15 ani și s-a stins alături de alți 9 tineri fotbaliști când flăcările au cuprins clădirea unde erau în cantonament. Era un mare fan al lui Danilo.

Fotografia cu cei doi a devenit virală în aceste zile pe rețelele de socializare, lumea deplângând teribila soartă a celor doi:S-au reîntâlnit în cer”, „Incredibil, cum e viața asta, niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, „Sunt impresionat până la lacrimi de povestea pozei” au fost câteva dintre comentarii.

Vezi și: VIDEO+FOTO Imagini cutremurătoare din Brazilia » Incendiu de proporţii la clubul Flamengo: 10 morți și 3 răniți!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.