Liga 1

DINAMO // VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

Ioan Andone și Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Conflictul mocnit dintre Mircea Rednic, 56 de ani, și Mircea Lucescu, 73 de ani, și-a consumat sâmbătă seara un nou episod. Tehnicianul lui Dinamo a spus în conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi, 1-0, că nu ar mai putea colabora cu Lucescu, fostul său antrenor de la Dinamo și Corvinul Hunedoara.

„Am fost foarte clar, nu eu am provocat aceste discuții. E un om pe care îl apreciez și îl respect, dar niciodată n-aș putea lucra cu Mircea Lucescu la Dinamo!

Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi. 

Vezi și: VIDEO Mircea Rednic iese la atac împotriva jucătorului blocat de Anamaria Prodan: „Stai, Doamne, iartă-mă!, acolo, era să zic eu ceva”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.