Liga 1

FCSB - HERMANNSTADT // Mesajul lui Mihai Teja după ce Gigi Becali a distrus un jucător: „Ce face el nu e ușor! Doar Messi și Ronaldo pot reuși”

Mihai Teja

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre mijlocașul Adrian Stoian, 27 de ani, pe care Gigi Becali l-a criticat după meciul cu Dunărea Călărași - FCSB 1-1.

„E greu pentru un jucător să vină și să acomodeze imediat. Doar Messi și Ronaldo pot face asta. E greu la o nouă echipă pentru un jucător, durează până înțelege noile idei. Nu e ușor să te integrezi în doar trei săptămâni. Trebuie să joci într-o echipă cu o idee nou, cu o filosofie diferită.

Eu nu cred că Stoian e afectat de critici. Dacă cineva este criticat, trebuie să meargă înainte. Dacă nu joci bine, nu doar patronul te critică. Toți o fac. Patronul este cel care ne plătește și normal să critice sau să laude. Este opinia lui. Este o echipă privată, iar când lucrurile nu merg bine e normal să critice. Noi trebuie să jucăm și să fim cei mai buni. Când vom câștiga toate meciurile, sigur vom fi lăudați”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă de dinainte meciului FCSB - FC Hermannstadt.

„Cum să iei titlul cu ăla adus din Italia, Stoian? Eu habar nu aveam de el. Cum să iau titlul cu el? Nici în față, dă doar pase în spate. Îi vând pe toți!”Gigi Becali, 2 februarie, la TV Digi Sport

  • FCSB - Hermannstadt se joacă luni de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

ECHIPA PROBABILĂ DIN FCSB - HERMANNSTADT

Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălașa, Morais - Nedelcu - Man, Fl. Tănase, Fl. Matei, Fl. Coman - Gnohere

Citește și:

Nu există în Est un preț cum visează Becali! De ce îi va fi imposibil să obțină 30 de milioane de euro pe Dennis Man

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.