Liga 1

Nu a mai rezistat! Lupescu intervine în conflictul Rednic-Lucescu: „Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie să ne întâlnim”

Ionuț Lupescu nu a mai rezistat și l-a atacat pe Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Ionuț Lupescu, 50 de ani, nu a mai rezistat și s-a implicat în conflictul dintre Mircea Rednic, 56 de ani, și Mircea Lucescu, 73 de ani. 

„Kaiserul” l-a „înțepat” pe Rednic după declarațiile „Puriului” de sâmbătă, când a spus că Lucescu s-a întâlnit cu Lupescu și Ioan Andone pentru a discuta despre preluarea clubului Dinamo. 

Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie să ne întâlnim. M-am văzut nu doar cu cei doi pe care i-a menționat (n.r. - Lucescu și Andone), ci și cu Răducioiu și Prunea. Ne-am văzut la un restaurant și am mâncat, nici măcar nu discutăm de Dinamo la aceste întâlniri

Am văzut că și-a publicat declarația de avere, ne-a spus cât de bogat este, așa că nu-mi fac probleme pentru stabilitatea clubului Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu în Libertatea.

„Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.