Liga 1

FCSB - HERMANNSTADT // Florin Tănase îi răspunde lui Gigi Becali: „Dacă el vrea tiki-taka, atunci asta trebuie să facem”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 februarie 2019

Florin Tănase, mijlocașul ofensiv de 24 de ani de la FCSB, a vorbit despre meciul cu Hermannstadt, de luni, și a spus că echipa roș-albastră trebuie să joace așa cum cere patronul Gigi Becali.

„Nu a fost o săptămână grea. Supărarea după meciul cu Dunărea Călărași a durat o zi. Trebuie să analizezi ce e greşit şi ce e bine, apoi o iei de la capăt şi încerci să faci ceva în plus la următorul meci. Avem mare nevoie de cele trei puncte.

Cei de la Hermannstadt au o echipă bună, cu experienţă, care se apără foarte bine şi au jucători buni de contraatac. Suntem nerăbdători să obţinem prima victorie şi să-l mulţumim şi pe patron. El își doreşte tiki-taka, atunci asta trebuie să facem. Sperăm să obţinem mâine victoria, iar la următoarele meciuri să fim pe aceeaşi linie”, a declarat Florin Tănase la conferința de presă.

  • FCSB - Hermannstadt se joacă luni de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Citește și:

Mesajul lui Mihai Teja după ce Gigi Becali a distrus un jucător: „Ce face el nu e ușor! Doar Messi și Ronaldo pot reuși”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.